Wahoo ELEMNT Bolt v2 - Cykelcomputer med GPS

Wahoo Elemnt Bolt V2

Den helt nye model der sætter nye standarter. Den nye ELEMNT BOLT fra markedsledende Wahoo Fitness kommer med et skarpt farvedisplay og forbedrede navigations funktioner. Som alle Wahoo enheder er den let at bruge og har en intuitiv brugerflade som er nem at tilslutte hvilket gør den til det foretrukne valg blandt verdens bedste cykelryttere og triatleter.

2.199DKK

Den nye ELEMNT BOLT fra markedsledende Wahoo Fitness kommer med et skarpt farvedisplay og forbedrede navigations funktioner. Som alle Wahoo enheder er den let at bruge og har en intuitiv brugerflade som er nem at tilslutte hvilket gør den til det foretrukne valg blandt verdens bedste cykelryttere og triatleter.

 Den nye ELEMNT BOLT introducerer en højkontrast 64 farvers skræm, som gør det nemt at fokusere på informationer på turen. Den 2,2” store skærm er lavet af det stærke, ridse resistente Gorilla Glass. ELEMNT BOLT har nu også Smart Navigation (tidligere kun tilgængelig på ELEMNT ROAM), som automatisk leder ryttere tilbage på sporet/vejen, hvis de afviger fra den valgte rute, ændring af destination, tilbage til start og genoptagelse af rute er nu muligt uden at bruge telefonen. Den opdaterede brugerflade gør det muligt at tilpasse datafelter med farve så det er nemmere at fokusere på specifikke data. En ambient lyssensor justerer automatisk baggrundslyset og sikrer at skærmen altid er nem at læse. Også på tidlige morgenture og skumringsturen

 

Wahoo ELEMENT BOLT’s aerodynamiske, lave profil bærer videre fra det originale BOLT design. LED i toppen af computeren kan vise turn-by-turn navigation, signalere kommende strava segmenter, notifikationer med mere. Med 15 timers batterilevetid og øget indbygget hukommelse til 16gb er BOLT designet til at gøre opdagelse mere simpelt med flere millioner kilometer spor og veje liggende i hukommelsen. Når BOLT er parret med Wahoo ELEMNT app kan ryttere nemt tilpasse deres datafelter, synkronisere ruter og analysere data. BOLT er vandtæt (IPX7) og kan holde til de vådeste dage og en tur over åen.

 

”BOLT” har altid været kendt for dets slanke form og sin brugervenlighed” udtaler Wahoo ELEMNT Produkt manager Megan Powers. ”Vi er stolte af at kunne tilføje funktioner som Wahooligans har efterspurgt, inklusive brugen af farve tilpasning i displayet og intelligent navigation, i en samlet pakke der ser godt ud på alle cykler. Som alle vores ELEMNT GPS-enheder er BOLT integreret med hele Wahoo økosystemet uanset om man bruger multisport handover for at følge data i triatlon eller til at kontrollere din KICKR”.

 

Siden introduktionen in 2017 har ELEMNT BOLT været populær blandt landevejsryttere, triatleter og mountainbike ryttere, takketvære et slankt design som ser godt ud på et hvert

cykelstyr. Som alle Wahoo enheder er ELEMNT BOLT kendt for sin pålidelighed og intuitive brugerflade. I 2021 sæsonen bruger 11 professionelle cykelhold til løb og træning inklusive BORA-HANSGROHE, Deceuninck-Quick Step, AG2R, Arkea Samsic, Alpecin-Fenix, Ale BTC Ljubljana, Rally, Team DSM, Cofidis, Trek Segafredo, og Team Twenty24. Nogle af verdens bedste triatleter vil også køre med BOLT inklusive Jan Frodeno, Lucy Charles, Alistair, Johnny Brownlee, Heather Jackson, Sarah Crowley.

 

 

Den nye ELEMNT BOLT (vejl pris kr. 2.199) er tilgængelig i dag (bundle som indeholder TICKR Gen 2., Speed og Cadence sensor kr. 2.699 forventes i august)

Gratis levering og 2 års reklamationsret
  • Gratis levering
  • 2 års reklamationsret
  • Personlig service
  • Nem webshop