Pirelli Cinturato Velo Foldedæk SÆTPRIS

Dækket er tubeless ready.

Størrelse: 700x24c og 700x26c

TPI: 66

Vægt: 290 gram.

849DKK

Pirelli Cinturato Velo

Italienske Pirelli er nok mest kendt fra motorsport, hvor de har været den foretrukne leverandør af dæk i over 100 år. Den erfaring og ekspertise bringer de nu ind i cykelverdenen med en ny serie af dæk, der bygger ovenpå erfaringerne fra deres bedste motorsportsdæk.

Pirelli Cinturato Velo er Pirellis bud på det perfekte racer vinterdæk, med en kombination af lav rullemodstand og vægt, høj slidstyrke, god komfort og godt vejgreb under de fleste forhold.

 

SmartNET Silica Compound.

Den patenterede gummiblanding fra Pirelli er hentet direkte fra deres motorsportsdæk og forbedret til brug i cykler. Den specielle gummiblanding sikrer lav rullemodstand, høj slidstyrke og godt greb både på tørre og våde veje.

 

Functional Groove Design.

Pirelli Cinturato Velo har et dækmønster optimeret til brug på våde veje via Pirellis FGD teknologi. Teknologien er den samme der bruges til udvikling af fx motorcykeldæk, hvor vejgreb under alle tænkelige forhold er i højsædet. Dækket har en glat midterlinje, samt mønster ned langs skuldrene på dækket, der medvirker til at lede vandet effektivt væk. Mønsteret er derfor medvirkende til den lave rullemodstand og gode vejgreb, der er kendetegnende for Pirelli Cinturato Velo.

 

Armour Tech

Armout Tech konstruktionen på dækket sørger for god punkteringsbeskyttelse da den er opbygget i flere lag og materialer som sammen sørger for øget komfort og pålidelighed, selv ved lavt dæktryk.

Gratis levering og 2 års reklamationsret
  • Gratis levering
  • 2 års reklamationsret
  • Personlig service
  • Nem webshop