Tacx Neo 2 Smart 2t

Tacx NEO 2T Smart T2875 tager det ypperste inden for cykeltræning og gør det endnu bedre. Med et forbedret design og moderniserede komponenter giver det en medrivende oplevelse, bredere pedalomdrejningsanalyse og endnu flere forbedringer, der gør det til en af de mest støjsvage, realistiske og nøjagtige cykeltrainere på markedet. Ikke på lager i øjeblikket forventes midt i juni !

8.999DKK
Førpris 
9.999DKK

Tacx NEO 2T Smart tager det ypperste inden for cykeltræning og gør det endnu bedre. Med et forbedret design og moderniserede komponenter giver det en medrivende oplevelse, bredere pedalomdrejningsanalyse og endnu flere forbedringer, der gør det til en af de mest støjsvage, realistiske og nøjagtige cykeltrainere på markedet.

Næsten lydløs

Nyligt ændrede magneter giver et betydeligt forbedret støjniveau på NEO 2T Smart. Al støj, der genereres fra den interne luftforskydning, reduceres kraftigt, og det samme gælder vibrationer, der overføres til gulvet ved lav kadence. Resultatet er en smart-trainer, der er mere støjsvag end nogensinde før.

Kraftige stigninger og spurter

NEO 2T Smart har et nyt motordesign, der leverer mere effekt ved lav hastighed, hvilket giver en meget forbedret køreoplevelse under en stigning eller acceleration.

Forbedret pedalomdrejningsanalyse

Mens NEO 2 Smart var udstyret med en kapacitiv venstre/højre-detekteringssensor, der nøjagtigt målte den præcise position for begge ben, bringer NEO 2T Smart pedalomdrejningsanalyse op på næste niveau. Ved at tilføje cykledynamik med standard ANT+®-tilslutningsmuligheder, kan du nu analysere dine pedalomdrejninger via tredjepartssoftware, herunder softwaren på vores Edge® cykelcomputere.

En mere realistisk køretur

NEO 2T Smart er designet til at simulere en udendørs tur indendørs så realistisk som muligt. Den reagerer øjeblikkeligt på ændringer i hastighed eller hældning og giver mulighed for flere grader af bevægelse til venstre og højre under cykling, idet den følger din krops naturlige retning. Den har også dynamisk inerti, som styrer din masseinerti og kompenserer for vægt, hastighed og hældningsvinkel, for at få din køreoplevelse til at føles så realistisk som muligt. Brug Tacx-softwaren eller Zwift-appen, og oplev funktionen Vejfornemmelse. Den lader traineren vibrere og simulere fornemmelsen af at køre på forskellige vejoverflader, eksempelvis brosten og grus. Og når den er tilsluttet en ekstern strømkilde, simulerer nedkørselssimuleringen nøjagtig kørsel ned ad bakke.

Kraftig konstruktion

Neo 2T Smart er i stand til at levere under de mest intense træningssessioner. Designet integrerer 32 neodymmagneter, som giver høj bremsekraft og højt effektniveau. Den har en sprintmodstand på op til 2.200 watt og kan simulere stigninger på op til 25 %. Og den genererer energi fra din egen cykelbevægelse, hvilket betyder, at der ikke er behov for en ekstern strømkilde eller et stik. Uanset hvor intens din træning er, er denne trainer bygget til at holde. Bagakslen er også blevet ændret, hvilket gør traineren kompatibel med flere cykler uden brug af adaptere.

Nøjagtig og pålidelig

Neo 2T Smart er designet til at give en pålidelig, præcis og ensartet måling af hastighed, kadence og effekt, så du kan holde styr på dine præstationer og fremskridt. Denne intelligente trainer kræver ingen kalibrering, og den måler dine data med en maksimal afvigelse på 1 %.

Helt tilsluttet

Traineren kommunikerer via BLUETOOTH® Smart teknologi og ANT+ FE-C protokol, hvilket gør den kompatibel med en række populære træningsapps. Du kan køre en berømt cykelrute i Tacx-softwaren, udfordre Zwifts virtuelle verdener, eller bruge andre platforme som eksempelvis TrainerRoad. Du kan også bruge traineren i stand-alone-tilstand. Når den ikke er tilsluttet, vil den simulere en flad vej. Jo hurtigere du kører, jo større modstand. Opret forbindelse til flere trainere samtidigt, så du kan nyde softwaren, mens du registrerer ydeevnen på din Garmin cykelcomputer.

Træn på din egen måde

NEO 2T Smart udnytter den innovative kraft i Tacx indoor training softwaren. Nyd din tid i sadlen med et bibliotek fyldt med mere end 100 topkvalitets videoer, der giver dig mulighed for at opleve suset ved at køre op ad de stejle bakker i Alperne eller de brostensbelagte veje i Bologna. Drag fordel af effektivt strukturerede træningsplaner, der er designet til dit formniveau, så du kan nå dine unikke mål. Konkurrer mod live-modstandere, upload GPS-data, og kør på 3D-kort, opret dine egne træninger baseret på hældning, effekt, puls eller FTP, og vis dem frem på Strava.

Navnet Bluetooth og de tilhørende logoer er registrerede varemærker tilhørende Bluetooth SIG, Inc., og enhver brug deraf af Garmin foregår på licens.

23 mdr. Rentefrit
 • Stiftelsesprovision i procent 10.00%
 • Lånebeløb før stiftelsesprovision 8.999,00 DKK
 • Løbetid i måneder 23.00 mdr.
 • Månedlig rente 0.00%
 • Månedlig Faktureringsgebyr 33,00 DKK
 • Kreditaftalens størrelse 9.899,00 DKK
 • Månedlig ydelse 463,00 DKK
 • Samlede kreditomkostninger 1.659,00 DKK
 • Samlede tilbagebetalte beløb 10.658,00 DKK
 • ÅOP 18.9%
Gratis levering og 2 års reklamationsret
men det er ikke det eneste du får med, hos os følger der også et gratis service eftersyn af din nye cykel med - yderligere information på vores side om levering.
 • Gratis levering
 • 2 års reklamationsret
 • Personlig service
 • Nem webshop