ISM Sadel Adamo Prologue

1.099DKK
Bemærk: Vi lagerfører sadlen i sort - ikke hvid som på billedet

Generelt om ISM sadler
: Meget speciel sadel, der primært har været kendt i triatlonkredse. Konstruktionen medfører at man kan sidde meget foroverbøjet f. eks. i triatlonstyr, uden at få lukket blodtilførslen. Kendes som en sovende fornemmelse, et sted hvor man ikke ønsker nogen sovende fornemmelse ;-) Det gælder også på racercyklen og MTB, hvor man flytter trykket om på sædeknoglerne. Dette kan give lidt ømhed i starten, men det kræver kun lidt tilvænning. Hvis du ikke kan komme overens med almindelige sadeldesigns er det virkelig et forsøg værd.

Specielt om denne model
: Prologue er en forholdsvis ny model. Den er designet til landevej, hvor de fleste foretrækker at kunne variere sin position på cyklen. Den er noget længere end den klassiske form og med en mindre markant kurve fra forenden til bagenden. Det medfører, at man nemmere kan bevæge sig lidt frem og tilbage på sadlen undervejs. "Næserne" på Prologue runder også lidt ned for at forhindrer gener på inderlårene.

Cr-mo stel
Kraftig Skum- og Gelpolstring
Gratis levering og 2 års reklamationsret
men det er ikke det eneste du får med, hos os følger der også et gratis service eftersyn af din nye cykel med - yderligere information på vores side om levering.
  • Gratis levering
  • 2 års reklamationsret
  • Personlig service
  • Nem webshop