ISM Sadel Adamo Road

1.099DKK
Generelt om ISM sadler: Meget speciel sadel, der primært har været kendt i triatlonkredse. Konstruktionen medfører at man kan sidde meget foroverbøjet f. eks. i triatlonstyr, uden at få lukket blodtilførslen. Kendes som en sovende fornemmelse, et sted hvor man ikke ønsker nogen sovende fornemmelse ;-) Det gælder også på racercyklen og MTB, hvor man flytter trykket om på sædeknoglerne. Dette kan give lidt ømhed i starten, men det kræver kun lidt tilvænning. Hvis du ikke kan komme overens med almindelige sadeldesigns er det virkelig et forsøg værd.

Specielt for denne model
: Den første sadel fra ISM var Adamo Racing. Adamo Road har den samme form, men er bare yderligere polstret for ekstra komfort. Det er den perfekte sadel til Ironmandistancer eller lignende. Den er bred og støttende. Hvis man foretrækker at sidde lidt mere "frit" - altså at kunne bevæge sig lidt frem og tilbage på sadlen - kan man overveje de smallere modeller som f. eks. Prologue.

Cr-mo stel
Fuld gel polstring
"Krog" til placering af cykel i skiftezone
Gratis levering og 2 års reklamationsret
men det er ikke det eneste du får med, hos os følger der også et gratis service eftersyn af din nye cykel med - yderligere information på vores side om levering.
  • Gratis levering
  • 2 års reklamationsret
  • Personlig service
  • Nem webshop