ISM Sadel Adamo Time Trial

1.399DKK
Generelt om ISM sadler: Meget speciel sadel, der primært har været kendt i triatlonkredse. Konstruktionen medfører at man kan sidde meget foroverbøjet f. eks. i triatlonstyr, uden at få lukket blodtilførslen. Kendes som en sovende fornemmelse, et sted hvor man ikke ønsker nogen sovende fornemmelse ;-) Det gælder også på racercyklen og MTB, hvor man flytter trykket om på sædeknoglerne. Dette kan give lidt ømhed i starten, men det kræver kun lidt tilvænning. Hvis du ikke kan komme overens med almindelige sadeldesigns er det virkelig et forsøg værd.

Specielt om denne model
: Denne model har en lidt smallere form end Adamo Racing og Adamo Road, der har den klassiske form. Den er stort set lige så bred på bagenden, men har en smallere kurve fra spidsen, så den giver lidt mere plads til lårene. Desuden skråner spidserne af sadlen lidt mere ned, så man kan placere sig endnu mere agressivt på cyklen.

Titaniumalloy stel
letvægts gel polstring
"Krog" til placering af cykel i skiftezone
Gratis levering og 2 års reklamationsret
men det er ikke det eneste du får med, hos os følger der også et gratis service eftersyn af din nye cykel med - yderligere information på vores side om levering.
  • Gratis levering
  • 2 års reklamationsret
  • Personlig service
  • Nem webshop