Specialized S-Works Evade

Den ultimative aero hjelm ! The S-Works Evade is the ultimate aerodynamic racing helmet, combining a superior wind tunnel tested design, ultra-light construction, and great ventilation for the best performance on the road or during a time trial.

2.499DKK

Lav vægt, ventilation eller aerodynamisk – vælg to og du har en cykelhjelm. Det er en ikke regel vi arbejde efter – faktisk arbejder vi ikke nogle regler. Vi vender reglerne og standarden på hovedet for at skabe en hjelm, der overgår din vildeste fantasi. Evade-hjelmen er den hurtigste hjelm, vi har skabt. Vi boede i vores vindtunnel, da vi udviklede Evade hjelmen, for at skabe den mest optimale aerodynamiske profil. Indtil nu har vores hjelme kun ydet beskyttelse, når du vælter. Med tilføjelsen af både MIPS og vores innovative ANGI (Angular og G-Force indikator) sensor, tilbyder S-Works Prevail II nu beskyttelse før, under og efter du er væltet. Det er fordi vi har transformeret den moderne hjelm til et sporingsudstyr, der samtidigt registrerer når du er styret og giver besked, når du har brug for hjælp. ANGI er en patenteret sensor, der er placeret på hjelmen med et indbygget accelerometer og gyroskop. Det er lidt af en mundfuld, men for at gøre det simpelt, så har ANGI en innovativ sensor, der måler de lineære og roterende kraftpåvirkninger hjelmen bliver udsat for ved et sammenstød. Det måler de skadelige roterende kræfte, der opstår ved et styrt, selvom der ikke er nogen decideret stød til hjelmen. I samarbejde med udviklerne hos MIPS introducerer vi MIPS SL – et nyt, lettere og mere komfortabel version af MIPS end hvad der tidligere har været tilgængeligt. Derudover findes det nye system eksklusivt på Specialized landevejs- og MTB-hjelme. Med MIPS SL har vi praktisktalt integreret MIPS i hjelmens puder. MIPS SL’s minimalistiske urrems-monteringssystem tilbyder 10-15mm rotation i hver retning og giver samme beskyttelse som alle andre versioner af MIPS-systemer. MIPS SL findes eksklusivt i vores S-Works Prevail II og Evade. Selvom alle styrt er forskellige, så er de samme to kraft påvirkninger – lineær og roterende – altid forbundet med hjerneskader. Lineære kraftpåvirkninger sker oftest, når hovedet bevæger sig i en lige linje og kommer til et pludseligt stop eller bliver ramt af et objekt, der bevæger sig i en lige linje. Roterende kraftpåvirkninger sker, når hovedet bliver ramt i en vinkel eller hvis det hurtigt roterer og bliver bragt til stop. Dette kan bevirke at hjernen bliver vredet i kraniet og derved bliver skadet. Dette er årsagen til, at du finder MIPS i alle Specialized-hjelme. Dette er i sidste ende årsagen til, at vores S-Works Prevail II er den mest komplette letvægts-race-cykelhjelm vi nogensinde har lavet. Den sparer dig 6 sekunder over 40 km i forhold til 'standard' cykelhjelme og har en fantastiske ventilation, som sikrer en god komfort på de varme dage.

 • Integreret ANGi-sensor, som registrerer hvis du styrter.
 • Ét års abonnement til Specialized Ride Premium App inkluderet.
 • Det nye MIPS SL er det letteste, mest ventilerede MIPS-beskyttelsessystem til dato og findes eksklusivt på Specialized-hjelme.
 • Gennem talrige tests i vores vindtunnel er S-Works Evade-hjelmen den hurtigste cykelhjelm vi nogensinde har test.
 • 4Th Dimension Cooling System med dybe kanaler og store åbninger, hvilket sikrer god ventilation og komfort.
 • Patenteret Multi-Density EPS-konstruktion, som mindsker kraftpåvirkningen ved styrt.
 • Patenteret aramid-forstærket skelet, som yder intern EPS-support
 • Ultralet Mindset HairPort II nakkespænde, som giver mikrojusteringsmuligheder og højdejustering.
 • Gutter Action Brow Pad design, som giver forøget komfort og svedtransportation.
 • Letvægts 4X DryLite puder, der ikke bliver påvirket af vand eller sved.
Gratis levering og 2 års reklamationsret
 • Gratis levering
 • 2 års reklamationsret
 • Personlig service
 • Nem webshop