Kildemoes City Retro 7 gear

DET ER IKKE EN CYKEL.
DET ER EN TIDSMASKINE.

6.119DKK
Førpris 
7.199DKK

CITY er komfortable og elegante cykler med opret kørestilling, hver og én med individuelt tilpasset udstyr.

CITY-modellerne er for dig, som ønsker en stilsikker, klasissk cykel med fokus på komfort og praktik. CITY-cyklerne er konstrueret til en opret kørestilling, hvilket, kombineret med den tilpassede styrbredde, fremmer styreegenskaber og øger kørekomfort. Fodbremsen, den lave indstigningshøjde (lavest på SHOPPING-modellen), bagagebæreren, den lukkede kædekasse eller specialdesignede kædeskærm og den komfortable sadel er med til at fuldende følelsen af en cykel med styr på det hele.

I CITY-serien kan du vælge mellem mange forskellige flotte steltyper - alle udstyret med fodbremse for fuld kontrol. Komfortstyr med ergonomiske håndtag passer til den opretsiddende kørestilling og på flere af CITY-modellerne kan styrets stilling tilpasses ved hjælp af den justerbare frempind. Alle CITY-cykler er udstyret med forsikrings- og DVN-godkendt lås. Farven på låsen er afstemt cyklens øvrige design. Alle CITY cykler er udstyret med fastmonteret batteribaglygte på bagagebæreren.

 

SPECIFIKATIONER

STEL: Aluminium LÅS: Ja SADEL: -
FARVE:   LYS: Batteribaglygte VÆGT *: 18
STELSTR. (CM): 47, 51 BAGAGEBÆRER: Indfarvet aluminium m/AVS (stelfarve) UDSTYR: Fastmonteret rattankurv, lukket kædekasse, styrlås
GEAR: Nexus® 7 gear SKÆRME: Indfarvet plast (stelfarve) FREMPIND: Aluminium, justerbar
BREMSER: Fodbremse / Fælgbremse HJULSTR. (tommer): 28 FORGAFFEL: Buet stål
PEDALER: - DÆK: Spectra X3 Plus, 3+1 mm indlæg, 700x35 VEJL. PRIS DKK: 7.19
SPECIFIKATIONER
Gratis levering og 2 års reklamationsret
  • Gratis levering
  • 2 års reklamationsret
  • Personlig service
  • Nem webshop