Batavus Cambridge

Batavus Cambridge 

6.899DKK
Førpris 
7.899DKK

Batavus Cambridge "Bedstemorcykler og bedstefarcykler" er gamle klassikere, som stadig holder. De er både smukke og praktiske. Vores Cambridge kommer med en lukket kædekasse, fodbremse og rullebremse, navdynamo, lås, en stor rummelig kurv og styrlås (kurv og styrlås kun på damemodellen).

Cambridge modellen giver en masse praktik. Den lukkede kædekasse, 7 indvendige gear og rullebremserne sikrer en lav grad af vedligehold. Dynamolygten sikrer, at du altid har mulighed for at komme lys på cyklen, og samtidig forstærkes cyklens elegante og klassiske look. Styrlåsen (kun monteret på damemodellen) er en super praktisk ting, når man har kurv på sin cykel. Den sikrer, at cyklen ikke vælter, når kurven er fyldt.

Cambridge er stylet med indfarvede skærme og farveafstemt kædekasse, som er med til at give cyklen et luksuriøst udtryk. Du kan få Cambridge damemodellen i en klassisk sort lakering, flot rød eller i den friske citron gule. Herre modellen kommer, ligesom damemodellen, i den samme flotte og klassiske blanksorte lakering. 

Gratis levering og 2 års reklamationsret
  • Gratis levering
  • 2 års reklamationsret
  • Personlig service
  • Nem webshop