2021 Batavus Garda-X Exclusive E-go

Batavus Garda-X Exclusive E-go

27.999DKK

KOMPLET MODERNE ELCYKEL

Med en Garda-X Exclusive E-go® får du en elcykel med en kraftig motor og et stort batteri. Den kommer med BOSCH Active Plus motor, som er støjsvag og reduceret i vægt. Motoren har super god acceleration, så du hurtigt kan få fart i cyklen og med motoren placeret i kranken, får du en sikker og stabil fornemmelse når du sidder på cyklen.

Cyklen kommer med Bosch teknologi i både batteri og motor og du får derved en effektiv elcykel med god rækkevidde. Motoren er placeret i cyklens krank og du er derfor sikret en stabil fornemmelse på cyklen. Det betyder også, at cyklens motor hjælper dig, alt efter hvad du selv performer, så jo mere kraft i pedalerne jo mere hjælp. Bosch system har 5 køreprogrammer og et meget informativt display.

Cyklens sensor er en såkaldt kraftsensor, og måler hvor meget styrke cyklisten lægger i pedalerne, og den hjælp du får fra motoren er altså afhængig af, din egen styrke. Dette føles naturligt, men betyder at du også selv må levere.

Elcyklen har et enkelt og klassisk design og kommer i en mørk blå lakering, som vi selv blander og lakerer i vores lakkeri i Holland. Cyklens klassiske og elegante stel gør det nemt, at stige af og på cyklen, også når du har bagage på cyklen. Garda-X Exclusive E-go kommer desuden også med vores nyeste Batavus forlygte - Vizi, som er integreret i forskærmen, hvor lyset, ikke bare kan ses forfra men også fra siden. Du skal derfor ikke være bekymret for, at blive overset i trafikken.

Med En Garda-X Exclusive E-go® er du sikret den mest optimale kørestilling og masser af komfort. Cyklen kommer nemlig med en justerbar frempind som gør, at du får den mest optimale kørestilling for lige netop dig. Komforten får du med den affjedrede sadelpind og forgaffel, som sikrer dig, at du ikke får jag og stød i ryg og lænd, når du kører på et ujævnt underlag.

Cyklen har otte indvendige gear. Herudover kommer Garda-X E-go® med hydrauliske Tektro skivebremser, så du er sikret en hurtigt og effektivt bremsning.

Cyklen er udstyret med det effektive og holdbare Gates CDX remtræk. Den største fordel er, at et remtrækket holder i længere tid end en kæde. Man kan forvente at et remtræk holder minimum dobbelt så længe som et kædetræk ville gøre. Nogle cyklister beretter, at de har cyklet over 30.000 km, før de har udskiftet dele i remtrækket.

En af grundene til at et remtræk er mere holdbart er, at remmen ikke strækkes ud, på samme måde som en kæde gør, når den bliver brugt. Da remmen ikke strækkes over tid, reduceres sliddet på tandhjulet, der derfor heller ikke skal skiftes så ofte. Du slipper også for at skulle koncentrere dig om jævnligt at skulle smøre og stramme kæden. Udover alt det praktiske ved remtrækket får du altså også en sublim køreoplevelse, da remmet giver et mere konstant træk end en kæde og du vil opleve en mere smooth kørsel. Læs meget mere om remtræk her.

 

Specifikationer

Batteri
482Wh (14Ah/36V)

Batteri rækkevidde*
500Wh - 50 til 125 km

Batteriets placering
Under bagagebæreren

Aftageligt/Fast batteri
Aftageligt batteri

Motorens placering
Centermotor

Elsystem
BOSCH

Type af motor
BOSCH Active Plus

Motorkraft
50 Nm

Display
BOSCH Intuvia

Aftageligt/Fast display
Aftageligt display

Assistance niveauer
5 køreprogrammer

Walk Assist
Walk Assist via betjeningsdisplay

Forlygte
Batavus Vizi forlygte, som drives af cyklens batteri

Baglygte
Batavus Vizi V-light baglygte, som drives af cyklens batteri

Geargruppe
Shimano Nexus

Gear
8 indvendige gear

Cyklens vægt (ca.)
23 kg. ekskl. batteri

Batteriets vægt
2,5 kg.

Forbremse
Hydraulisk skivebremse - Tektro

Bagbremse
Fodbremse og hydraulisk skivebremse - Tektro

Frempind
Justerbar frempind

Greb
Ergonomiske gummihåndtag

Sadel mærke
Selle Royal

Sadelpind
Affjedret sadelpind

Bagagebærer
Aluminiums bagagebærer

Forgaffel
Affjedret forgaffel - Batavus Aerflow 2.0

Type af lås
Ringlås, med samme nøgle til batteriet - AXA Defender

Støtteben
Enkelt-benet justerbar støtteben 

Remtræk
Gates Belt Drive CDX

Dæktype
Schwalbe Roadcruiser Plus

Stelstørrelser (cm.)
48/53/57

Farve
Mørke Blå

Gratis levering og 2 års reklamationsret
  • Gratis levering
  • 2 års reklamationsret
  • Personlig service
  • Nem webshop