Gazelle Ultimate C8+ 500Wh

Gazelle Ultimate C8+ 500Wh

 

26.999DKK
Førpris 
29.999DKK

Vil du have en komfortabel elcykel til bykørsel med et sporty look? Med moderne design, stabil håndtering og vedligeholdelsesvenlige komponenter er Gazelle Ultimate C8+ HMB lige noget for dig!

Et stabilt og stift stel er det første krav til en pålidelig elcykel, og hvis du kombinerer det med robuste og sporty elementer, er resultatet vores Gazelle Ultimate. Rammen fås i en version med høj- og lav indstigning. Den lave indstigning gør det nemmere at stige af og på cyklen. Batteriet er skjult i skrårøret. Det ser ikke blot moderne ud, det giver også en afbalanceret vejgreb, så du kan cykle trygt i enhver situation.

Ved første øjekast er Ultimates smukt designede forgaffel en logisk tilføjelse til det slanke design. Sammen skaber de et karakteristisk og stilfuldt look. Men ved nærmere eftersyn vil du bemærke noget andet: Den harmoniske forbindelse mellem stellet og forgaflen. Under gummiet findes den integrerede forgaffelaffjedring, der absorberer stød fra vejen. Affjedringen er næsten ikke synlig, men så meget desto mere mærkbar. Vi kalder det skjult komfort.

Med et Nexus 8-system er der indbygget otte gear i det bageste hjulnav. De er beskyttet mod vind og vejr, hvilket reducerer slitage og vedligeholdelse. I kombination med en rem i stedet for en kæde er din cykelvedligeholdelse minimal. Og det betyder maksimal ubekymret cykelglæde!

Med en avanceret elcykel som Ultimate C8 HMB vil du gerne kunne bremse sikkert uden at tænke videre over det. Hydrauliske skivebremser er derfor uundværlige, da de leverer bremsekraft og præcision til kontrolleret bremsning til hver en tid.

Bosch litium-ion-batterier er blandt de mest avancerede på markedet. Deres intelligente batteristyringssystem garanterer en lang levetid, mens det effektive energiforbrug optimerer din cykels rækkevidde. Med det integrerede batteri på 500 eller 625 Wh, har du altid tilstrækkelig rækkevidde. Batteriet er fastgjort i stellet med en lås. Du kan nemt fjerne det fra cyklen med cykelnøglen, så du kan genoplade batteriet hvor som helst.

Design møder funktionalitet: Purion 200 er den robuste, indbyggede computer til dem, der ønsker et rent look på styret. Du får alle de vigtige oplysninger med et enkelt tryk på en knap under turen, mens begge hænder kan blive på styret. Det klare farvedisplay viser hele tiden tydeligt det hjælpeniveau, som cyklen leverer. Forbind Purion til din smartphone for at få adgang til endnu flere data om dine cykelture.

Gratis levering og 2 års reklamationsret
  • Gratis levering
  • 2 års reklamationsret
  • Personlig service
  • Nem webshop