Batavus Cambridge 7 gear

Bedstefarcykler

7.499DKK

IKONET – KLASSISK HVERDAGSHELT

"Bedstemorcykler og bedstefarcykler" er gamle klassikere, som stadig holder. De er både smukke og praktiske. Vores Cambridge kommer med en lukket kædekasse, fodbremse og rullebremse, navdynamo, lås, en stor rummelig kurv og styrlås (kurv og styrlås kun på damemodellen).

Cambridge modellen giver en masse praktik. Den lukkede kædekasse, 7 indvendige gear og rullebremserne sikrer en lav grad af vedligehold. Dynamolygten sikrer, at du altid har mulighed for at komme lys på cyklen, og samtidig forstærkes cyklens elegante og klassiske look. Styrlåsen (kun monteret på damemodellen) er en super praktisk ting, når man har kurv på sin cykel. Den sikrer, at cyklen ikke vælter, når kurven er fyldt.

Cambridge er stylet med indfarvede skærme og farveafstemt kædekasse, som er med til at give cyklen et luksuriøst udtryk. Du kan få Cambridge damemodellen i en klassisk sort lakering, flot rød eller i den friske citron gule. Herre modellen kommer, ligesom damemodellen, i den samme flotte og klassiske blanksorte lakering. Du kan læse mere om lakeringen her.

Med en Cambridge får du en perfekt storbycykel. Behagelig oprejst siddestilling, stilfuld design og praktiske detaljer til hverdagens behov.

OBS. Herrecyklen vises med cykelpumpe, dette er desværre en fejl, den følger ikke med.

Specifikationer

Forlygte
Dynamo forlygte

Baglygte
Batteri baglygte

Geargruppe
Shimano Nexus

Gear
7 indvendige gear

Cyklens vægt (ca.)
20,4 kg.

Forbremse
Rullebremse (ABS-Blokeringsfrit bremsesystem)

Bagbremse
Fodbremse

Greb
Læder håndtag

Sadel mærke
Selle Royal

Frontlad/Kurv
Rattan fletkurv på damemodellen

Bagagebærer
Indfarvet aluminiums bagagebærer med klap

Type af lås
Ringlås - AXA Solid

Styrlås
Betjeningsvenlig styrlås på damecyklen

Støtteben
Enkelt-benet justerbar støtteben 

Dæktype
Schwalbe Roadcruiser

Stelstørrelser (cm.)
54/58/62

Farve
Sort

 

Bemærk at modellen produceres i forskellige stelstørrelser. Det er din benlængde der afgør hvilken størrelse cykel du har behov for. Benyt vores vejledning til at finde den rigtige stelstørrelse eller spørg din Batavus forhandler til råds.

 

 

Gratis levering og 2 års reklamationsret
  • Gratis levering
  • 2 års reklamationsret
  • Personlig service
  • Nem webshop