Specialized Turbo Levo

Specialized Turbo Levo 

37.400DKK
Førpris 
44.000DKK

Den helt nye Levo leverer den utrolige kraft til at køre flere stier gennem en uovertruffen kombination af ridekvalitet, brugbar strøm og kør overalt rækkevidde. Det er destillation, anvendelse og forstærkning af en 40-årig besættelse med at skabe verdens bedste ridning mountainbikes. Siden introduktionen har Levo sat barren hver anden e-MTB mål for, og den nye Levo hæver denne bar igen.

Det starter med vores Turbo Full Power 2.2 motor og Turbo Connect Unit (TCU), som giver Levo en glat og problemfri forstærkning af din indsats - 4x du magt, der lader dig vælge, hvor du skal ride, og når du ønsker at gøre det. Levo ødelægger også begrænsninger, når det kommer til rækkevidde, hvilket forstærker din indsats i op til fem timers trail tid. Nu kan du ride længere, og udforske mere, end nogensinde før. Og det optimerede chassis kan prale af 150 mm specialtunet baghjulsophæng og justerbar geometri, der leverer en stabil og naturlig tur som ingen anden. For når alt kommer til alt, er det turen, der betyder noget. Tro det.

Turbo Levo parrer vores helt nye M5-legeringskabinet og den glatteste og mest kraftfulde motor på markedet med de mest værdifyldte drivlinje-, affjedrings- og bremsekomponenter til rådighed. Resultatet er en cykel, der sætter masser af high-dollar e-MTBs til skamme.

 

  • Levos fuldt integrerede Turbo Full Power 2,2-motor, 500Wh batteri og Turbo Connect Unit leverer kategoriførende 90 Nm drejningsmoment og 565 watt i op til fem timers køretid, hvilket giver dig mulighed for at køre længere og hurtigere end nogensinde før.
  • Levos Turbo Connect Unit (eller "TCU") er mere end en "On-Off"-knap – det er cyklens hjerner. TCU viser dit batteriniveau og din strømassistenttilstand. Det kommunikerer også via ANT +/Bluetooth® med vores valgfrie styrskærm for at vise endnu mere information om din dags tur.
  • Et dedikeret design i blandet hjulstørrelse med et 27,5" hjul bagpå og 29" foran giver en adræt tur, der skærer cirkler rundt om andre fuldkrafts e-MTBs. Et generøst cockpit centrerer dig på cyklen og optimerer trækkraft og hjørnestyring. Den lave bundbeslag, slap headtube vinkel og reduceret gaffel offset holde tingene stabile i ru.
  • Levo tilbyder to forskellige geometriindstillinger, så du nemt kan ringe op til dens ydeevne for enhver kørestil og ethvert terræn. Nederste beslag højde kan finjusteres op eller ned med 7mm.
  • Levo's 150mm af bageste rejse er smidig på små bump, fortærer firkantede hits uden en spjæt, spiser massive G-outs til morgenmad, men stadig tilbyder fantastisk pedal svar og leverer din magt til jorden med total effektivitet.
  • Levos S-Sizing er baseret på det, der betyder noget - rytterstørrelse og stil, ikke inseam. Seks størrelser, alle med lignende headtube længder og standover, giver dig mulighed for at vælge den størrelse, der passer bedst til din individuelle stil. Mindre S-Size numre vil være adræt og mere flickable, mens større S-Størrelser levere mere stabilitet og en mere rummelig tur.
Gratis levering og 2 års reklamationsret
  • Gratis levering
  • 2 års reklamationsret
  • Personlig service
  • Nem webshop