2021 Specialized Diverge Comp E5 EVO


Gravel er stadig i udvikling, stadig i sin spæde fase. Men hvad er næste step? Hop på den nye Diverge Expert EVO og du vil være med til at fortælle historien

16.499DKK
PRODUKTBESKRIVELSE

Gravel er stadig i udvikling, stadig i sin spæde fase. Men hvad er næste step? Hop på den nye Diverge Expert EVO og du vil være med til at fortælle historien. Den er nemlig udviklet ud fra en tanke om at lave en gravel-cykel endnu mere aggressiv. Med flat-bars og en geometri, som er endnu mere progessiv end tidligere. Vi har forlænget cyklens reach, givet den en fladere kronrørsvinkel og placeret krankboksen lavere. Fra tekniske singletracks til brede og lange grussegmenter - den nye Diverge EVO giver dig muligheder, som du måske ikke tænkte var muligt. Med en Premium E5 Aluminium ramme og vores seneste Future Shock 2.0 med en justerbar hydraulisk dæmper og 20mm vandring, så giver den nye Diverge Expert EVO dig en uovertruffen kontrol til at banke ned over selv de mest udfordrende grus-segmenter og nedkørsler. Cyklens er bygget med stor inspiration fra MTB-kategorien, og kommer med SRAM's NX 1x11 geargruppe, Tektro bremser. En X-Fusion Manic dropper post giver endnu større muligheder. Den nye Diverge Com EVO er udstyret med vores nye Rhombus 42mm dæk på et par Axis Elite aluminiumshjul.

  • Med en Premium E5 Aluminium ramme får du en stiv, let og utrolig fleksibel køreoplevelse. Dertil får du vores carbon FACT forgaffel, som giver dig vores Diverge EVO model lette og livlige styreegenskaber.
  • Fart, kontrol og sikkerhed - Future Shock 1.5 er den ideelle teknologi til enhver gravel-rytter. Med 20mm's progressiv vandring og en hydraulisk dæmper vil Future Shock 1.5 give en stor kontrol, sikkerhed og komfort, når du nedlægger grus-segmenterne. Du vil samtidig kunne opretholde dig fart bedre og få det maksimale ud af din power.
  • Med vores Diverge EVO har vi taget vores nye progressive gravel geometri til et nyt niveau. Vi har forlænget selve sammen med 30mm, placeret krankboksen lavere og givet cyklen en fladere kronrørsvinkel. Det giver vores Diverge EVO større kontrol over teknisk terræn, men samtidig mulighed for stor performance og komfort.
  • For at det ikke skal være nok, så har vi sikret, at du kan køre med en lang række forskellige dækstørrelser på din Diverge. Der er nemlig hele 47mm afstand til rammen, når du kører med en 700c hjul eller 2.1" med 650b hjul.

 

CYKEL SPECIFIKATIONER
Frame Specialized Diverge E5 Premium Aluminum, Future Shock suspension, 1x specific EVO geometry, threaded BB, internal routing, 12x142mm thru-axle, flat-mount disc
Fork Future Shock 1.5 w/Smooth Boot, FACT carbon, 12x100 mm thru-axle, flat-mount
Handlebars Specialized Alloy Minirise, 10mm rise, 750mm, 31.8mm clamp
Stem Future Stem, Comp
Tape Specialized Trail Grips
SeatPost X-Fusion Manic Dropper, 50mm travel
Front Brake Tektro HD-R290, hydraulic disc, 160mm
Rear Brake Tektro HD-R290, hydraulic disc, 160mm
Shift Levers SRAM NX, 11-speed
Rear Derailleur SRAM NX, 11-speed
Cassette SRAM PG-1130, 11-speed, 11-42t
Crankset Praxis Alba M30, 1x direct-mount
Chainrings 40T
Bottom Bracket Praxis 68-0201B, 68mm BSA
Chain KMC X11 Extra Lightweight, 11-speed
Front Tire Rhombus Pro, 2Bliss Ready, 700x42mm
Saddle Body Geometry Power Sport, steel rails
Rear Tire Rhombus Pro, 2Bliss Ready, 700x42mm
Inner Tubes 700x32/50mm, 40mm Presta valve
Seat Binder Alloy, 30.8mm
Gratis levering og 2 års reklamationsret
  • Gratis levering
  • 2 års reklamationsret
  • Personlig service
  • Nem webshop