Trek Powerfly 4 EQ

Trek Powerfly 4 Equipped

27.964DKK
Førpris 
32.899DKK

Trek Powerfly 4 Equipped er Treks mest prisvenlige el-mountainbike med alt, hvad du skal bruge til at tage den korteste vej til arbejde og udfordre dig selv på sporene. Den er bygget med robuste komponenter og har en stærk Bosch smart system-motor og Treks brugervenlige aftagelige integrerede batterisystem (RIB). Du får desuden tilbehør til den daglige transport, bl.a. skærme, bagagebærer bagest og for- og baglygte med strøm fra elmotorsystemet.

 

Teknologien

 

Et robust aluminiumstel med et 500 Wh batteri med lang rækkevidde, der er fuldt indbygget, så det er effektivt beskyttet og gør stellet mere strømlinet, en Bosch Performance CX-motor (250 W, 85 Nm) med smart system og motorassistance op til 25 km/t, en Bosch Intuvia-controller, en 1x10 Shimano geargruppe og en affjedret SR Suntour-forgaffel med lockout. Leveres med skærme, bagagebærer bagest og for- og baglygte med strøm fra batteriet.

 

 God i terrænet, god til prisen, god til det hele. Denne el-mountainbike er velegnet til daglig transport, cykling på spor og touring på ujævne veje. Den er udstyret med en god Bosch-motor med smart system, RIB-batterisystem og en controller, som er både driftssikre og nemme at bruge.

Gratis levering og 2 års reklamationsret
  • Gratis levering
  • 2 års reklamationsret
  • Personlig service
  • Nem webshop