Specialized Allez E5 Elite

Alt for ofte bliver hjørnerne skåret for at opfylde prisniveauerne på markedet for entry-level roadbike, men Allez omdefinerer, hvad det vil sige at være "entry level".

Med fokus på vægt, raffinement og pålidelighed som intet andet i sin klasse, er Allez den første til at gøre disse teknologier tilgængelige for alle.

Uanset om du bare skal ud i landevejscykling, pendling eller på udkig efter en ny cykel, er Allez lige så præstationsfyldt, som den er alsidig.

11.729DKK
Førpris 
13.799DKK

Til bygningen har denne Allez SRAM's Rival 22-skift, der leverer en enorm ydeevne og værdi, holdbare DT R460 alufælge, vores nye superkomfortable Body Geometry Bridge-sadel og velbeskyttede RoadSport-dæk. Ikke alene føles en letvægtscykel bedre, når du klatrer op ad en bakke, men den er også essentiel, når du bærer din cykel op til 5. sal, og dette var forrest i rammedesignet. Med en nydesignet E5 Alloy-ramme har Allez en klasseledende vægt. Aggressivt tyndvæggede, men alligevel hårde, rør er blevet implementeret for at spare vægt, og dette resulterer i en reduktion på over 450 g (1 pund) alene i rammen og gaffelen sammenlignet med nogle tidligere modeller. Entry-level landevejscykler har ofte enten legeret eller billige kulfibergafler, der i høj grad forringer den generelle kørekvalitet. Men med en fuld FACT-kulfibergaffel er Allez'en bedre håndtering, jævnere kørsel og lavere vægt - svæver over en ru spånforsegling og skærer gennem hjørner som en slalomskiløber. Til geometrien udviklede vi Allez'en ved at bruge vores enorme Retül fit-database. Dette betød at skabe en geometri, der helt sikkert dækker en bred vifte af positioner, samtidig med at den giver den præstationsorienterede håndtering, du ville forvente fra din første cykel. Denne Allez har også integreret stativ og skærmbeslag, så du kan få vægten af ​​din rygsæk af dig og over på et letvægtsstativ. Dette giver ikke kun en god landevejscykel, men det giver dig også mulighed for at forvandle den til en hurtig pendler.

Frame
Specialized E5 Premium Aluminum, fully manipulated tubing w/ SmoothWelds, 1-1/8"- 1-3/8" tapered head tube, internal cable routing, threaded BB, 130mm spacing
Fork
Specialized FACT carbon, 1-1/8" to 1-3/8" taper, fender eyelets
Handlebars
Specialized Shallow Drop, 6061, 70x125mm, 31.8mm clamp
Stem
Specialized, 3D-forged alloy, 4-bolt, 7-degree rise
Tape
Specialized S-Wrap
Seat Binder
Bolt-type, 31.8mm
Front Brake
Axis 1.0 caliper
Rear Brake
Axis 1.0 caliper
Shift Levers
SRAM Rival 22
Front Derailleur
SRAM Rival 22, clamp-on
Rear Derailleur
SRAM Rival 22, 11-speed
Cassette
SunRace, 11-speed, 11-32t
Crankset
Praxis Alba
Chainrings
50/34T
Bottom Bracket
Praxis 68mm BSA
Chain
KMC X11 Extra Lightweight, 11-speed
Front Wheel
DT R460, sealed cartridge hubs, 14g spokes, 20h
Rear Wheel
DT R460, sealed cartridge hubs, 14g spokes, 24h
Front Tire
RoadSport, 700x26mm
Rear Tire
RoadSport, 700x26mm
Saddle
Body Geometry Bridge Saddle, steel rails
SeatPost
Alloy, 2-bolt Clamp, 12mm offset, 27.2mm, anti-corrosion hardware
Inner Tubes
Presta, 40mm valve
Gratis levering og 2 års reklamationsret
  • Gratis levering
  • 2 års reklamationsret
  • Personlig service
  • Nem webshop