Specialized Tarmac SL6 S-Works disc ramme 2020

50%

Udstillingsmodel kan havde kosmetiske fejl

15.999DKK
Førpris 
31.999DKK
Da vi designede S-Works Tarmac Disc ramme, ønskede vi ikke, at den kun skulle være hurtig. Den skulle også være hurtig i en Grand-Tour, på bakkerne, i sidevinden og på lokale træningsruter - og vi kan med rette sige, at vi har bygget den til at være den mest komplette racercykel på markedet. Og hvordan har vi så gjort det? Først startede vi med vores Rider-First Engineered™-ramme, perfekt tunet til stor kørekvalitet for alle størrelser af vores Tarmac, og så har vi tilført yderligere aero-teknologi, som gør cyklen 45 sekunder hurtigere over 40 kilometer og 20% lettere end sin forgænger Tarmac SL5. Du finder ingen cykel, som er så let og har så gode styreegenskaber som vores Tarmac SL6.
  • I konstruktionen af vores Tarmac Disc har vi arbejdet målrettet på at opdatere og udvikle på cyklens overordnede aerodynamik. For at opnå det har vi brugt det mest avancerede materiale i vores nye FACT 12r carbon, som også har medvirket til, at vi har skåret hele 12 gram fra rammen - en reduktion på 20%!
  • Takket være vores Rider-First Engineered™-tilgang får du den samme gode køreoplevelse, hvad end du kører en størrelse 52 eller 61. Vi har undersøgt hver eneste lille del af carbon-konstruktionen på alle størrelser, for at sikre, at alle vores performance-mål bliver mødt. Og for at sikre, at du får den perfekte køreoplevelse, har hver ramme fået sin egen unikke carbon-konstruktion.
  • For yderligere fleksibilitet, så har sadelpinden fået indbygget 120mm mere flex. Vi har også sænket bagstagen, ændret sadelrørets design og tilføjet 30mm mere dækplads.
  • Den opdaterede geometri er baseret på den data, vi har opnået via vores Retül-system samt input fra vores professionelle ryttere. Det har medvirket til, at vi har udviklet en Performance Road Geometry, som giver den perfekte kombination af en responsiv for-ende og kort akselafstand, der vil give en optimal kraft overførelse.
  • Aerodynamik er vores vigtigste opgave, hvis du skal blive hurtigere, men i forhold til vores Tarmac, har vi tilføjet yderligere aero-features, uden at gå på kompromis med den lave vægt. I udviklingsprocessen fandt vi tre områder, hvor vi kunne tilføje yderligere aerodynamik - det ses ved den nye aero forgaffel, sænket bagstag med aero tubes og en D-formet sadelpind og sadelrør. Resultatet? En Tarmac er omkring 45 sekunder hurtigere over 40 kilometer.
Gratis levering og 2 års reklamationsret
  • Gratis levering
  • 2 års reklamationsret
  • Personlig service
  • Nem webshop