Se vores udvalg af damecykler i alle størrelser og afskygninger

Damecykler

Hos Ribe Cykellager har vi et kæmpe udvalg af damecykler, så kom forbi forretningen og prøv en damecykel eller køb den lige her i shoppen. Kvalitet er et gennemgående træk for vores udvalg af cykler og du finder derfor kun gode kvalitets damecykler hos os.

Damecykler

Damecykler

Hos Ribe Cykellager har vi et stort udvalg af Damecykler, sving forbi forretningen i Ribe - vi har helt sikker en damecykel til dig. Du kan naturligvis også købe din nye cykel lige her i shoppen.

Råd og vejledning inklusiv

Vi sætter en ære i at yde god service og rådgivning. Hos Ribe Cykellager kan vores erfarne og vidende personale sørge for at du får den rette cykel til dig brug. En af forskellene på os og mange andre forhandlere, er at vi har viden og erfaring - vi arbejder kort og godt med cykler hver dag og det er vores speciale.

Dame cykler i god kvalitet

Vores udvalg af dame cykler er af høj kvalitet og god service er med i enhver handel. Damecyklerne kommer i forskellige prisklasser og der er naturligvis sammenhæng mellem pris og kvalitet, men vi har fokus på kvalitet og sælger kun cykler vi står inde for. Så selvom vi også har billige damecykler, er kvaliteten stadig i orden.

Damecykel til ethvert brug

Uanset om du blot skal bruge din nye damecykel til en lejlighedsvis cykeltur, et smut i fitness, en hygge tur eller som transportmiddel på job så har vi den rette til dig.
 Afklar dit behov, skal du have bagagebærer, mulighed for barnesæde? Hvilket brug skal cyklen kunne dække, er det kun i byen (asfalt/vej) eller skal den også kunne klare terræn?

Tag gerne et kig på vores underkategorier med mountainbikes, citybikes / klassiske cykler, racercykler, elcykler (hvis du gerne vil hjælpes lidt på vej), sportscykler, turcykler mm.

Priser, gode tilbud og mulighed for finansiering

Vi er fuldt ud konkurrence dygtige på priser og har ofte gode tilbud på damecykler - se efter markeringen med tilbud.
OBS: Der er mulighed for rente og gebyrfri finansiering på din cykel, i 10 eller 20 måneder - læs mere om finansiering her.

Gratis levering og 2 års reklamationsret
  • Gratis levering
  • 2 års reklamationsret
  • Personlig service
  • Nem webshop